Kokoonpano

 

Haluatteko keskittää oman toimintanne entistä keskeisemmin omiin ydinpalveluihin?  Olisiko teillä tarvetta yhteistyökumppanille, joka voisi ottaa hoitaakseen laajemman palveluketjun, johon kuuluu logistiikkapalvelun ja varastoinnin lisäksi myös kokoonpanopalvelut?

Kokoonpanotöitä, sisälogistiikkaa ja varastointia tarjoava Piccolo Solutions on uusin osa saumatonta palveluketjua tuottavaa Piccolo Groupia. Toimitilamme sijaitsevat Vaasassa ABB Strömberg Parkissa, jossa on erinomaiset mahdollisuudet tuotteiden lastaamiseen, siirtämiseen ja kuljettamiseen saman katon alta. Meillä on myös laajat varastointitilat sekä kokoonpanoon tulevien komponenttien että valmiiden kokonaisuuksien säilyttämiseen. Kokoonpano-osastomme sijaitsee komponenttivaraston välittömässä läheisyydessä.

Kokoonpano-osastollamme on modernit kääntöpöydät ja nostinkapasiteettia löytyy 40 tonniin saakka. Palveluksessamme on kymmenen mekaanisen kokoonpanon ammattilaista, jotka tuntevat alan ja ymmärtävät tuotteiden turvallisuuteen ja laatuun vaikuttavat tekijät.

Kokoonpanotyöt voivat olla esikokoonpanotöitä tai loppuun asti tehtyjä kokonaisuuksia. Tavarat voi tilata myös suoraan varastoomme, josta poimimme tuotteet kokoonpanoa varten tilauksen saavuttua.

Asiakkaamme saavat joustavuutta omaan tuotantoonsa ulkoistamalla kokoonpanopalvelut. Valitsemalla Piccolon he saavat lisäksi tutut logistiikkapalvelut samaan pakettiin ja pystyvät jäljittämään palveluketjun toiminnan helposti yhden toimijan kautta.

Kysy lisää kokoonpanopalveluistamme!

 

Operatiivinen päällikkö

Ville Nieminen
040 738 9350 
ville[at]piccolo.fi

Myynti

Petri Kuivamäki
050 055 5685
petri[at]piccolo.fi