Pakkaus

 

Monessa yrityksessä pakkaustyö on välttämätön paha. Pakkaamista tehdään oman työn ohella, eikä sen sujuvuuteen ja nopeuteen kiinnitetä huomiota. Pakkaajat vaihtuvat ja työtä tehdään kiireessä ylitöinä. Joskus pakkauksen tarkoitetut työtilat, pakkausmateriaalit ja siihen tarvittavat koneet ja laitteet ovat puutteellisia. Silloin pakkaustyöstä tulee sekä hidasta että kallista. Pahimmassa tapauksessa pakkausmateriaali loppuu juuri väärällä hetkellä. Jos toimitus myöhästyy tämän takia, lasku voi olla suuri.

Meille pakkaaminen on ydintoiminto. Olemme suunnitelleet pakkaamon työt niin, että tavaraerät virtaavat tiloissamme jouhevasti. Varastossamme on jatkuvasti riittävä määrä oikeita materiaaleja ja aihioita, joista pakkaukset valmistetaan. Työntekijämme ovat ammattilaisia, jotka osaavat sahata, naulata ja rakentaa nopeasti.

Haastamme asiakkaamme miettimään: mitä työvoimakuluja, tiloista syntyviä menoja tai pakkaamisen tuotannontekijöitä voitte vähentää, kun ulkoistatte pakkauksen meille? Alityöllistetty pakkaaja tai ylitöinä pakkaava henkilö on vuositasolla todella kallis ratkaisu mille tahansa yritykselle.

Lue uutinen liittyen pakkauspalveluun: Huolellinen pakkaaminen säilyttää tuotteen laadun ja arvon

Lue VEO:n asiakasreferenssi liittyen pakkauspalveluun: Pakkaustekninen osaaminen on Piccolo Packingin erityinen vahvuus

Ota yhteyttä ja haasta meidät miettimään kanssasi, miten muutamme tuloslaskelmasi kiinteän kulun muuttuvaksi kuluksi!

 

Operatiivinen päällikkö

Ville Nieminen
040 738 9350 
ville[at]piccolo.fi

Myynti

Petri Kuivamäki
050 055 5685
petri[at]piccolo.fi