Varastointi

 

Tiedätkö oikeasti, mitä varastoneliösi maksavat? Neliöhinta ei koostu vain lattian hinnasta, vaan myös lämmityksestä ja sähköstä. Entä tiedätkö, mitä varastoinnin tuotannontekijät ja työntekijät sinulle kustantavat? Niitä onkin sitten enemmän: varastokalusteet, siirto- ja nostolaitteet, varastointijärjestelmät ja henkilöt. Tai ehkä tarvitset lisää neliöitä tuotannolle, mutta et voi laajentaa tuotantotilojasi?

Meille varastointi on työvaihe, jonka tehokkuutta ja kannattavuutta kehittämme jatkuvasti. Varastopalvelumme kustannustehokkuus saavutetaan moniasiakkuusmallilla, jolloin kaikki asiakkaat hyötyvät toisistaan. Kun siirrät varastoinnin meille, et maksa varaston vajaakäytöstä tai työntekijöiden tyhjäkäynnistä. Voit myös lopettaa tuskailun varastojärjestelmiin ja -kalusteisiin investoinneista. Monesti tehokkaasti virtaava tuotanto vaatii, että tuotanto pysyy samoissa tiloissa. Siirtämällä pois varaston, voit saada käyttöösi kallisarvoista tilaa tuotannolle pienellä lisäinvestoinnilla.

Kun pyydät meidät käymään, pilkomme yrityksesi varastointitarpeen osiin ja kerromme hinnat tarvitsemillesi palveluille. Maksat vain käytetystä tilasta ja työtapahtumista, et tyhjäkäynnistä. Kiinteä varastointikulusi muuttuu tuotannon mukaan eläväksi muuttuvaksi kuluksi. Sen myötä myös tuloksen seuranta ja suunnittelu muuttuu helpommin hallittavaksi.

Voit siirtää hallintaamme koko varaston tai pelkän back-up varaston. Samalla teemme sinulle tarjouksen pakkaamisesta, jos haluat myös pakkaustyötä tekevät kädet ydintoimintoihin.

 

Operatiivinen päällikkö

Ville Nieminen
040 738 9350 
ville[at]piccolo.fi

Myynti

Petri Kuivamäki
050 055 5685
petri[at]piccolo.fi