Monteringstjänster

 

Vill ni koncentrera er verksamhet ännu mer till er egen kärnservice? Behöver ni en samarbetspartner som kan ta hand om en mera omfattande servicekedja, i vilken ingår förutom logistiktjänster och lagring även monteringstjänster?

Piccolo Solutions erbjuder monteringsarbete, intern logistik och lagring, och är den nyaste delen av Piccolo Group, som erbjuder en obruten servicekedja. Våra lokaler finns i ABB Strömberg Park i Vasa, där vi har utmärkta möjligheter att lasta, flytta och transportera produkter under ett och samma tak. Vi har också stora lagerlokaler för förvaring av såväl komponenter som ska monteras och färdiga helheter. Vår monteringsavdelning finns i den omedelbara närheten av komponentlagret.

Vår monteringsavdelning har moderna svängbord och lyftkapacitet upp till 40 ton. Vi har tio utbildade mekaniska montörer, som är insatta i branschen och känner till alla faktorer som inverkar på produkternas säkerhet och kvalitet.

Monteringsarbetena kan vara förmonteringsarbeten eller helheter som genomförs till färdig montering. Produkter kan också beställas direkt till vårt lager, där vi hämtar dem för montering då en beställning anländer.

Som vår kund får du flexibilitet i din egen produktion genom att utkontraktera monteringstjänsterna. Genom att välja Piccolo får du dessutom de välkända logistiktjänsterna i samma paket och kan enkelt spåra servicekedjan genom en enda aktör.

Fråga gärna mera om våra monteringstjänster!

 

Operativ chef

Ville Nieminen
040 738 9350 
ville[at]piccolo.fi

Försäljning

Petri Kuivamäki
050 055 5685
petri[at]piccolo.fi