Liikelahjat

 

Yrityslahjamyynti

Yrityslahja on osa yrityksen luomaa mielikuvaa. Asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai henkilökunnalle annettavien lahjojen tulee viestiä samoja asioita mitä brändi muutoinkin edustaa. Tuotevalikoimissamme on edustettuna kaikki kotimaiset merkkibrändit ja paljon ulkomaisia merkkituotteita. Valikoimaamme täydentävät myös eri vuodenaikoihin ja tapahtumiin tarkoitetut edullisemmat tuotteet. Hankimme tuotteet suoraan maahantuojilta tai valmistajilta, joten voimme tarjota tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Tyypillisiä lahjoja ovat asiakaslahjat, yrityksen sisäiset lahjat, palvelusvuosilahjat, vapaa-ajan vaatteet, arvolahjat, give-away -tuotteet ja tekniikka. Tuotemerkkejämme ovat mm. Craft, Cutter & Buck; Garmin, Iittala jne.

 

Yrityksen oma Online-store

Jos yrityksessänne käytetään paljon yritys- ja pr-lahjoja, sille voidaan rakentaa oma Online-store. Tämä sähköinen kauppa on yrityksen oma verkkokauppa, jonne laitetaan esille asiakkaan valitsemat tuotteet. Asiakas sitoutuu hankkimaan tietyn määrän tuotteita ja Piccolo varastoi nämä asiakkaan puolesta.

Kauppa voi sisältää erityyppisiä tuotteita edullisista jakelulahjoista kalliisiin merkkipäivälahjoihin. Asiakkaan kannalta oma Online-store säästää oman lahjavaraston hallinnoilta eikä lahjavarastoon sitoudu rahaa. Lisäksi yrityksen käyttöön tarkoitettu tuotevalikoima on kaikkien yhteyshenkilöiden nähtävillä verkossa nopeasti ja helposti. Asiakas määrittelee itse, kenellä yrityksessä on tilausoikeudet. Järjestelmästä saadaan raportoitua sovitusti esim. tilaukset eri ajanjaksoina ja listaukset tilauksista henkilöittäin. 

Linkkejä kuvastoihin: 

www.gcsuomi.fi/kuvastot/
www.newwave.fi/Tuotekuvastot/ 
view.24mags.com/mobilev/c3b93ce4f2f32ebbf7abe554f7dae8ad#/page=1

Myynti

Petri Kuivamäki
0500 555 685
petri[at]piccolo.fi

Asiakaspalvelu

Tuija Pentinmäki
050 334 1645
tuija.pentinmäki[at]piccolo.fi