”Annan raamit työtehtäville – ammattitaitoinen työporukka hoitaa loput”

”Annan raamit työtehtäville – ammattitaitoinen työporukka hoitaa loput”

09.03.2021

Piccolo Solutionsin kokoonpanossa muuntajien kokoonpanoa hoitanut ydinporukka on säilynyt lähestulkoon samana kuin mitä se oli omistajan vaihtuessa kesäkuussa 2018. Työporukassa tiivistyy useiden vuosien kokemus ja laajempi ymmärrys muuntajien rakenteesta ja niiden kalustamisesta, eli kokoonpanotyöstä.

—Oli onni, että juuri Piccolosta tuli meidän työnantajamme, koska sillä oli ja valmiiksi vahvaa osaamista logistiikka-alalta. Työnantajamme luottaa osaamiseemme ja antaa meille mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja sujuvasti. Organisaation tuki on koko ajan tekemisiemme taustalla, kertoo Piccolo Solutionsin kokoonpanon ja logistiikan työnjohtajana toimiva Kari Läspä.

Läspä on toiminut samoissa tehtävissä myös ABB:n aikoina. Kokemus ja luonteenlaatu on muokannut Läspästä työnjohtajan, joka antaa työntekijöilleen tilaa tehdä ja ajatella itse.

—Pyrin olemaan esimiehenä sopivan tiukka ja varmistan, että ohjeita noudatetaan. Annan kuitenkin omalle tiimilleni mahdollisuuden itsenäiseen työhön. Seuraan etäältä ja puutun vain, jos on tarve.   

Läspä on tyytyväinen nykyiseen työtahtiin ja päivittäisiin vaihteluihin. Ajoittaiset ruuhkahuiputkin hän näkee ainoastaan positiivisena seikkana.

—Kyllä porukka viihtyy paremmin, kun on tekemistä. Aamulla kun avataan kone ja nähdään tilaukset, hommat aikataulutetaan niin, että kaikki on iltapäivään mennessä tehtyinä. Kun kaikki tekevät työnsä huolellisesti ja turhia hosumatta, laatu saadaan säilytettyä ja aikataulut pysyvät hanskassa.

Läspällä on jäljellä vielä muutamia aktiivisia työvuosia. Hän on innoissaan siitä, että saa olla mukana rakentamassa eteenpäin menevää ja kehittyvää Piccolo Solutionsia yhdessä koko organisaation kanssa. Tavoitteena hänellä on se, jossain kohtaa hän voi ylpeänä jättää taakseen toimivan ja kannattavan kokonaisuuden.

—Piccolo Solutions kehittyy alansa asiantuntijana jatkuvasti, ja teemme kaikki sen eteen yhdessä töitä.

Vapaa-aikansa Läspä saa kulumaan helposti erilaisten harrastusten parista. Useiden eri urheiluharrastusten lisäksi mielenkiintojen listalta löytyy myös teatteria ja matkustelua. Kesällä Läspän löytää mm. synnyinseutunsa Vimpelin pesäpallostadionin katsomosta.

Lue lisää uratarinoita täältä.

Piccololle töihin? Jätä avoin hakemuksesi täällä. 

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle