Piccolo Groupilla auditoitiin kaikki konsernin tytäryhtiöt

Piccolo Groupilla auditoitiin kaikki konsernin tytäryhtiöt

26.11.2019

Piccolo Groupilla auditoitiin lokakuussa ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit. Samalla päivitettiin ISO 45001 -sertifikaatti, jossa keskitytään työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden parantamiseen, työpaikan riskien vähentämiseen sekä terveellisempien ja turvallisempien työolosuhteiden luomiseen. Nykyiset sertifikaatit kattavat kaikki konsernin tytäryhtiöt ja toimivat yrityksen oman toiminnan peilinä ja asiakaspalvelun laadun takeena.

—Laatusertifioinnit ovat hyvä juttu. Säännöllisen auditoinnin avulla pystymme kehittämään yrityksemme toimintaa joka tasolla paremmaksi. Sertifikaatit kertovat asiakkaillemme heti millä asteella toimintamme on. Useat asiakkaat varmistavat jo tarjousvaiheessa, että meiltä löytyy vaadittavat laatusertifikaatit, Piccolo Groupin toimitusjohtaja Petri Kuivamäki kertoo.

Piccolo Groupissa korostetaan, että auditointia ja sertifikaatteja tullaan hyödyntämään myös käytännön tasolla. Kun auditointi ulottuu kaikkiin liiketoiminnan alueisiin, hyvät käytännöt halutaan jalkauttaa myös arjen toimintoihin. Jatkuvaa parantamista tehdään jatkuvasti sekä henkilökunnan sisäisissä että asiakaspalvelullisissa toiminnoissa.
 
—Tämä työ on ollut kova puristus meiltä kaikilta, ja henkilökunnallemme kuuluu tästä iso kiitos. Jatkamme kehitystyötä edelleen. Auditoinnin yhteydessä saadun palautteen myötä olemmekin aikatauluttaneet yrityksemme agendaan jo yhden isomman kehitysprojektin. Haluamme ehdottomasti pitää yrityksemme laatutason alan huipulla.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle