Piccolo tehostaa varastointipalveluitaan – lisää kapasiteettia ja nopeampaa palvelua

17.06.2019

Varasto Piccolo

Piccolo Groupin Piccolo Packing on investoinut kevään aikana voimakkaasti varastointipalveluiden kehittämiseen ja kasvattamiseen. Asiakkaalle investoinnit konkretisoituvat nopeampana palveluna ja aiempaa suurempana kapasiteettina. 

Yritys on ottamassa käyttöön uuden varastonhallintajärjestelmän ja sujuvoittaa varastointiprosessejaan myös henkilökunnan näkökulmasta. Jo aiemminkin Piccolon käytössä olleisiin varastotiloihin saatiin lisää hyllypaikkoja uudelleen organisoimalla ja toimintaa järkeistämällä.

Koko Piccolo tarjoaa asiakkaiden käyttöön nyt jopa 19 000 lavapaikkaa. Varaston kokonaispinta-ala on 21 000 m2 ja se sijaitsee Vaasan keskustan kupeessa Strömberg Parkin alueella.

Volyymit kasvaneet hurjasti

Piccolo Groupin toimitusjohtaja Petri Kuivamäki kertoo yrityksen reagoivan investoinneilla suoraan kysyntään ja asiakkaiden tarpeisiin. Kevät on hänen mukaansa ollut erityisen kiireinen pakkauspuolella, mutta hän näkee kasvua kaikilla yhtiön osa-alueilla.

— Emme me näitä tiloja huviksemme rakenna, vaan investointeihin on aina vahvat perusteet. Tehokkaasti toimivat tehtaat tarvitsevat materiaalit lähelle, eikä yrityksillä itsellään ole halua ylläpitää omaa varastoa. Keskeinen sijaintimme globaalisti toimivien yritysten kyljessä tekee palveluistamme sujuvaa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaispaketti, joista varastointi on yksi osa. Kun yhdellä yhteydenotolla saa hoidettua sekä kuljetukset, pakkaamisen, kokoonpanon ja tuotteiden varastoinnin, asiakas säästää siinä paljon aikaa, Kuivamäki sanoo.

Lue lisää Piccolon varastointipalveluista täältä:

https://www.piccolo.fi/palvelut/varastointi

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle