Piccolon liikelahjamyynti uuteen nousuun paikallisin voimin

Piccolon liikelahjamyynti uuteen nousuun paikallisin voimin

20.06.2023

Monille vaasalaisille urheilun ystäville tuttu henkilö, Samuli Kivimäki on nimitetty 1.6.2023 lähtien Piccolon brändivaatteita ja liikelahjoja myyvän Piccolo Lahjashopin myyntipäälliköksi. Kivimäki siirtyy tehtävään kiinteistövälitystoimiston myyntineuvottelijan tehtävistä. Pitkän uran ammattikiekkoilijana SM-liigassa, Ruotsissa ja Ranskassa tehnyt Kivimäki aikoo panostaa myynnissä henkilökohtaiseen palveluun, jossa asiakas saa myyjän kiinni heti kun kysyttävää ilmenee.  

— Asiakkaat kaipaavat edelleen henkilökohtaista palvelua, jossa he voivat soittaa ja kysyä suoraan lahjavinkkejä sekä lisätietoja tuotteista, hinnoista ja toimitusajoista. Tarvittaessa piipahdan asiakkaan luona paikan päällä, Kivimäki kertoo.

Piccolo Lahjashop -brändi saa uuden nimen ja ilmeen

Piccolo Group Oy:n toimitusjohtaja Petri Kuivamäki on innoissaan liikelahjamyynnin uudesta vetäjästä.

—Olemme jo pitkään miettineet Lahjashopin kehittämistä ja nyt kun oikea henkilö osui kohdalle, teimme päätöksen brändin uudistamisesta ja aktiivisen myynnin käynnistämisestä. Lahjashop tulee saamaan uuden nimen ja verkkosivut. Lanseeraamme nämä vielä tämän syksyn aikana, Kuivamäki sanoo.

Uusi liikelahjojen myyntiin keskittynyt brändi panostaa monipuoliseen tuotevalikoimaan, nopeaan ja saavutettavissa olevaan palveluun sekä yritysten muuttuviin tarpeisiin työvaatteiden, liikelahjojen ja henkilökunnan muistamisen osalta.

Vaasan seudun yrityksillä on hyvä draivi päällä

Vaasalaiset yritykset ovat tulleet Kivimäelle tutuksi monestakin eri yhteydestä. Vaasan Sportin edustusjoukkueessa pelatessa yhteistyö eri yritysten kanssa oli tiivistä. Uusia tuttavuuksia on tullut sittemmin myös golf-harrastuksen myötä. Myyntityön mahdolliset haasteet eivät Kivimäkeä pelota, vaan hän näkee paljon potentiaalia Vaasan ja Pohjanmaan seudulla.

—Urheilu-ura on opettanut sinnikkyyttä ja kykyä priorisoida tuloksen kannalta tärkeimpiä asioita. Motivaationi kasvaa, kun töitä tehdään päämäärätietoisesti. Reilu yhteistyö asiakkaiden kanssa on kaiken perusta – kun palvelu sujuu hyvin, ostoksille halutaan palata uudestaan, kun tarve vaatii.

 

Tuliko mieleesi heti jotain kysyttävää?

Soita tai lähetä WhatsApp Samulille numeroon: +358 50 3160 422

Tai laita sähköpostia osoitteeseen: samuli.kivimaki[at]piccolo.fi

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle