Jari Ojala taitaa julkiskalusteasennusten suunnittelun ja logistiikan

17.06.2019

Nimi:                Jari Ojala
Titteli:               Asennuspäällikkö, Piccolo Logistics Oy
Työtehtävät:     Kalusteasennus sekä julkiskalusteasennusten suunnittelu ja logistiikka

JariOjala Piccolon asennuspäällikkönä toimiva Jari Ojala on tehnyt Piccolossa kalusteasennuksia asiakkaille jo kymmenen vuoden ajan. Käytännön kokemus on muokannut Ojalasta ammattilaisen julkiskalusteasennusten suunnittelussa ja logistiikassa. Asiakkaat osaavat antaa arvoa kokemukselle ja näkemykselle.

— Meillä on täällä sellaisia kavereita töissä, jotka kyllä osaavat ja uskaltavat ratkaista ongelmia, jos niitä tulee eteen. Asiakkaat arvostavat sitä, että työn jälki on laadukasta ja se tehdään täsmällisesti juuri silloin kuin on sovittu.

Ojala kertoo, että asiakkaiden kiire on tuntunut lisääntyvän vuosien mittaan. Toisinaan he ovat kuitenkin hoitaneet työt jopa etuajassa, minkä asiakkaat kyllä huomaavat. Kiitos hyvästä palvelusta näkyy usein uutena tilauksena, kun vanhat asiakkaat ottavat uudelleen yhteyttä.

Ojala ajaa Jurvan Sarvijoelta päivittäin töihin Vaasaan. Hän arvostaa Piccolossa rentoa työilmapiiriä ja mahdollisuutta vaikuttaa omiin aikatauluihin ja tapaan tehdä töitä.  Joitakin periaatteita häneltä kuitenkin löytyy.

—  Olen maalta kotoisin ja olen oppinut sieltä pohjalaisen mallin tehdä työtä. Teen työni kerralla oikein niin, ettei muiden tarvitse tulla korjaamaan.  

Siirry "Uratarinat"-sivulle