Vapaus ja vastuu tuovat Piccolo Packingiin hyvää fiilistä

Vapaus ja vastuu tuovat Piccolo Packingiin hyvää fiilistä

25.11.2019

Nimi:                Hannu Suhonen
Titteli:              Varastotyöntekijä, Piccolo Packing
Työtehtävät:   Tilausten käsittely, tavaroiden keräily ja lähettäminen

Kun noin 20 000 lavapaikan varastosta keräillään tavaroita tuhansien eri tuotenimikkeiden seasta, on sanomattakin selvää, että siellä työskenteleviltä henkilöiltä vaaditaan hyvää organisointikykyä ja tarkkuutta.

—Kun tavarat ovat niille osoitetuilla paikoilla järjestyksessä, ne löytyvät nopeasti ja asiakkaat saavat halutun määrän tilattuja tuotteita sovitussa aikataulussa. Kaikki toiminnot kirjataan varastonhallintajärjestelmään, joka kertoo mitä tuotteita löytyy mistäkin, kertoo Piccolo Packingissa työskentelevä Hannu Suhonen.

Piccolo Packingissa tehdään töitä kahdessa vuorossa, viikko kerrallaan. Aamuvuoro alkaa kuudelta ja päättyy kahden aikaan iltapäivällä. Iltavuorossa töitä tehdään iltakymmeneen. Vuoroissa työskentelee aina neljän hengen tiimi.

—On hienoa, että työnjohto ja työnantaja luottaa meihin ja saamme tehdä töitä hyvin itsenäisesti. Tiimimme sisällä vallitsee hyvä yhteishenki, täällä vastuu ja vapaus toimivat hyvänä parina. 

Ahtaajanakin aiemmin työskennellyt Suhonen tietää kokemuksesta, miten järjestys ja siisteys vaikuttavat työturvallisuuteen. Tavaroita nosteltaessa ja siirreltäessä varovaisuus on erityisen tärkeää. Isoilla trukeilla liikkuminen edellyttää kaikilta yhteisten sääntöjen noudattamista.

—Jokainen täällä työskentelee siten, että työmaa on turvallinen sekä itselle että muille.

Turusta Pohjanmaalle vuosia sitten muuttanut Suhonen asuu Jurvassa, josta hän käy töissä Vaasassa. Pohjanmaalle muutettua hän sai työpaikan Piccolosta ja on pysynyt talossa siitä lähtien.

—Viihdyn Piccolossa hyvin. Uskon, että hyvin hoidettu ja toimiva logistiikkaketjumme pitää meidät kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessakin.  

Siirry "Uratarinat"-sivulle