Ville Nieminen nostaa henkilökunnan merkityksen korkealle Piccolon toiminnassa

17.06.2019

Nimi:               Ville Nieminen
Titteli:              Operatiivinen päällikkö, Piccolo Packing Oy & Piccolo Solutions Oy
Työtehtävät:      Vastuu asiakaspalvelusta ja palvelun laadusta, myynnin tuki ja työnjohtajien lähiesimies

Ville Piccolo

Ville Nieminen on työskennellyt Piccolossa jo 11 vuoden ajan. Hän nimeää erityisosaamisekseen hyvän organisointikyvyn, kokonaisuuden hahmottamisen ja hyvän silmän olennaisten asioiden löytämiseen. Henkilöstöjohtamisessa hän asettaa työntekijöille mieluummin selkeät raamit, kuin keskittyy mikromanageeraukseen.

Nieminen nostaakin henkilökunnan merkityksen korkealle koko Piccolon toiminnassa. Työyhteisössä korostetaan avointa keskustelukulttuuria, jossa kaikilla on mahdollisuus tuoda esille ajatuksia ja kehitysehdotuksia. Työntekijöille annetaan vapautta ja vastuuta, mikä heijastuu asiakaspalveluun positiivisella tavalla.

—Asiakkaat ovat muistaneet henkilökuntaamme suoraan lähettämällä heille erikseen mm. välipalatarjoiluja, kun tiukassa tilanteessa olemme kyenneet toimimaan nopeasti. Tämä on henkilökohtainen kiitos töiden suorittajille.  Se, että asiakkaat oivaltavat tekijöiden merkityksen, on Piccolon johdolle tärkeä asia. Palveltuotteemme laatu syntyy juuri näistä tekijöistä.

Henkilöstöhallinnan ja hyvien neuvottelutaitojen lisäksi Nieminen tarvitsee omassa työssään numeronlukutaitoa ja kykyä hinnoitella palvelut oikein. Piccolon asiakkailta kiitosta tulee joustavuudesta ja palvelualttiudesta.  Piccolossa suhtaudutaan töihin ratkaisukeskeisesti, ja rutiinitöiden lisäksi heille ulkoistetaan vaativiakin kokonaisuuksia.

— Kilpailuetunamme on nopea reagointi. Toisinaan pakattavien kappaleiden suuri koko tai kompleksisuus vaativat erikoisosaamista. Myös kiire aikataulu saa asiakkaat kääntymään meidän puoleemme. Täyden palvelun logistiikka on asiakkaalle toimiva ratkaisu, jossa me hoidamme koko palveluketjun heidän puolestaan, yhdellä puhelinsoitolla.

Omassa työssään Nieminen haluaa olla reilu ja suora niin työpaikan sisällä kuin asiakkaitakin kohtaan. Myös työtehtävien laaja kirjo on hänelle mielekästä.
—Työni on täynnä vastuuta ja mahdollisuuksia, mikä sopii minulle erittäin hyvin.

Siirry "Uratarinat"-sivulle