Yvonne Wentjärvi-Granlund hallitsee talouden luvut

17.06.2019

Nimi:                  Yvonne Wentjärvi-Granlund

Titteli:                Talous- ja hallintojohtaja Piccolo Group Oy

Työtehtävät:        Talous- ja henkilöstöasiat

Yvonne Piccolo

Yvonne Wentjärvi-Granlund on Piccolo Groupin pitkäaikaisin työntekijä. Hän on aloittanut työt yrityksessä vuonna 1990, jolloin Piccolo oli vielä osa Backman-Trummeria. Tuolloin hänet palkattiin Sales Promotoriksi, jonka tehtävänä oli Airpak franchising-konseptin jalkauttaminen eri puolille Suomea. Kun yrityksen omistussuhteet myöhemmin muuttuivat, Wentjärvi-Granlund jäi taloon ja otti hoitaakseen Piccolon talousasiat.

Pitkä käytännön kokemus on opettanut häntä seuraamaan talouden lukuja ja suhdanteita tarkasti. Hän reagoi nopeasti, jos luvuissa alkaa näkyä poikkeamia.

—Olen nähnyt ylä- ja alamäkiä, ja informoin johtoa heti, jos tilanne vaatii toimenpiteitä. Työni ei ole kuitenkaan pelkästään lukujen seurantaa. Kuljen aktiivisesti talon sisällä ja keskustelen ihmisten kanssa. Kokonaisuus syntyy käytännöstä ja hallinnosta, nämä kaksi asiaa vaikuttavat toisiinsa vahvasti. Kun asioita päätetään, molemmat näkökulmat tulee huomioida.

Wentjärvi-Granlund korostaa Piccolon palvelutuotteissa henkilökunnan merkitystä ja kokee, että hänen tehtävänään on kannustaa, kuunnella ja auttaa mahdollisuuksien mukaan.  

—Yksi tehtävistäni on saada henkilökunta viihtymään. Kun henkilökunta on hyvällä tuulella, asiakkaat saavat hyväntuulista palvelua.

Piccolossa ollaan tarkkoja siitä, että kaikki yrityksen velvollisuudet hoidetaan huolellisesti.

—Me haluamme hoitaa raha-asiat täsmällisesti joka suuntaan.  Meille on kunnia-asia, että palkanmaksu sujuu ajallaan ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tämä ei ole alalla aina itsestäänselvyys.

Pitkään Piccolossa työskennellyt Wentjärvi-Granlund kehuu nykyistä Piccoloa monipuoliseksi palveluntarjoajaksi, joka venyy vaativaan asiakaspalveluun myös laajan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkoston kautta.

—Kun työt tehdään sovitulla tavalla, se synnyttää luottamuksen ilmapiirin, jossa henkilöstö sitoutuu työhönsä paremmin ja asiakassuhteet säilyvät.

Siirry "Uratarinat"-sivulle